Kirkasta valoa -arjen oivalluksia

Sarjakuvakirja arjen oivalluksista! <3

 

sivu 1/8

arjen oivalluksia

Kirkasta valoa. arjen oivalluksia, Liisa Rasinkangas, 2015

 

2/8

aamukahvi

3/8

pilvet rakastelee

Oh,Pilvet rakastelee.

 

4/8

peili

5/8

kirkasta valoa

Sit on oppinut että rakkaus on se joka satuttaa ja on väärin. Että jos en rakasta, selviydyn. Kun sitä rakkautta on suojellu piilossa sisällään, tuntuu pelottavalta kohdata rakkautta, koska luulee että omassa sisällä on vain mustaa, vaikka se on kirkasta valo.

 

6/8

valotyttö

7/8

syli

8/8

minä maalaan

Tunteet ovat maalausnestettä, jolla ilmentää elävää. Annan itkun virrata. Ilon pulputa, raivon ryöpytä, onnen kuplia. Kaiken alla olen koskematon, puhdas ikuinen henki. Vapaa kaikesta. Kaiken elämän vapaus. Olen taiteilija. Maalaan tunteilla ikuisessa vapaudessa!