Jumalatarmuotokuvat

12714018_10153916219034663_1153535951_n

Minä hamuilen uutta aihetta, joka on tyrkkinyt itseään tykö. Ajatus on pyörinyt pitkään alitajunnan perukoilla: tee Lissu Jumalatarmuotokuvia! Idea tuli, tuumasta toimeen! Ensimmäinen malli kävi eilen ja tunnelma oli hykerryttävä. Tänään riisuuduin itse ja maalasin itseäni.

Kun aihe kolkutteli ja pyysi päästä sisään, hämmennyin. Mitä, minäkö, Jumalattariako!!?? Mielikuva oli ensin, että ei, en osaa, Ihmisen piirtäminen saati maalaaminen on aina ollut intohimoni, mutta se on myös ollut aihe, joka jännittää. Sillä silloin sisäinen kriitikkoni innostuu ja alkaa kontrolloimaan vapauttani luoda. Mallista vapaasti maalaaminen on siis seuraava askeleeni, vapauttaa itse itseni maalaamaan rakkaudella aihetta, johon tunnen intohimoista vetoa ja paloa!!Toinen jännitysmomentti on Jumalattaruus. Nimi tuotti mulle ennakko-odotuksia. Että kuvien pitäis säihkyä, loistaa, säkenöidä, vyöryä rakauden symboleja, naiseuden ylistystä ja vaikka mitä bling blinggiä, hii!

Pelosta huolimatta kannustimena tähän uuteen maalausprosessiin on se että alan luottamaan päivä päivältä intuitiooni. Tiedän, ettei tarvi tietää mitä on, mitä tekee tai mitä tuleman pitää. Mieli keksii koiruuksiaan ja haukkuu olemattomia pelkoja ja esteitä. Olevainen maalaaílee rajattomalla pensselillä yli rajojen, valosta synkimpiin varjoihin,elämää kunnioittaen, turvassa ikuisessa olemuksessaan ! Hii!
Siispä kutsuin kokelasmallit muotokuvattavaksi. Ensimmäinen sessio oli eilen! Kiitos Satulle, upealle naiselle!
Mietimme mitä Jumalattaruus on, mitä se tarkoittaa. Tultiin siihen tulokseen että sehän on tällaista tavallisen hykerryttävää naiseutta, tällaisena ja sellaisenaan kuin se ilmenee. Jumalattaruus on niinku syvä kaivo, josta saa ammentaa oman tarpeen mukaan, se on kuin työväline, sivellin, jolla voi maalata naiseuden todellisuutta omalla ilmentämistavallaan.
Satun Jumalatarmaalaaminen oli ihmeellistä. Maalaus huolehti itse itsestään. Sivellin kulki omia polkujaan ja saatiin ihmetellä vierestä syntyvä.
Vaikka mieli koettaa kontrolloida olevaa, muuttaa naisen kehojamme mielikuviensa kaltaisiksi tai toteuttaa maalauksien kautta egon ylistystä, on todellinen maalaus, todellinen olevainen ikuista vapautta ja kulkee reittejä tuntemattomia, joita mieli ei voi ikuna käsittää.

Naisen keholle vapaus ja rauha olla olemassa olemisentavallaan. Maalaamiselle pyhä hetki ilmentää jumalainen kauneus, arkinen kukoistus, joka naisessa on